
در این نوع سانتریفیوژها، جایگاه قرار گرفتن نمونهها طبق نیروی ثقل عمود بر زمین بوده، اما با شروع حرکت، ابتدا از حالت عمودی خارج شده و زاویه پیدا میکند. سپس کاملاً شناور گشته و طبق نیروی گریز از مرکز به سمت خارج و به حالت افقی با سطح زمین در میآیند؛
در این نوع سانتریفیوژها، جایگاه قرار گرفتن نمونهها طبق نیروی ثقل عمود بر زمین بوده، اما با شروع حرکت، ابتدا از حالت عمودی خارج شده و زاویه پیدا میکند. سپس کاملاً شناور گشته و طبق نیروی گریز از مرکز به سمت خارج و به حالت افقی با سطح زمین در میآیند؛ لذا به آن نوع شناور یا swing گفته میشود. بطور خلاصه در این نوع سانتریفیوژ آزمایشگاهی، در حالت توقف وضعیت عمودی، و در حالت دوران، نمونهها وضعیت افقی با سطح زمین دارند.
در این نوع سانتریفیوژ ذرات معلق بر اثر نیروی گریز از مرکز به بخش خارجی یعنی انتهای لولهها رانده شده و رسوب بصورت یک لایه تقریباً یکنواخت در ته لوله تشکیل میگردد. در پایان عمل لولههای حاوی نمونه مجدداً به حالت عمودی در آمده، رسوب در ته لوله و محلول شفاف در بالای آن قرار میگیرد. میتوان با پیپت پاستور یا سمپلر، مایع فوقانی را از رسوب جدا کرد. در صورتیکه دور سانتریفیوژ آزمایشگاهی بالا باشد و یا زمان دوران افزایش یابد، می توان حتی رسوب را از محلول فوقانی جدا کرد.